به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس، الیاس رضایی اظهار داشت: دستاوردهای وقف در استان فارس و بعد از انقلاب اسلامی بسیار گسترده است که یکی از آنها را میتوان تلاش برای تغییر نگاه واقفان و ثبت وقفهای جدید مطابق با نیازهای روز جامعه ذکر کرد.
وی افزود: قبل از این، اکثر و بیش از 70 درصد از نیات واقفان خیراندیش درزمینه مراسم روضهخوانی و اطعام بود و در خیلی از بخشها و ازجمله، امور قرآنی، سلامت، فنآوری و علم کمتر شاهد وقف بودیم.
رضایی گفت: اگر چنین وقفهایی نیز وجود داشت؛ درصد کمی از موقوفات را شامل میشد.
این مسئول اظهار داشت: اداره کل اوقاف و امور خیریه فارس در سالهای بعد از انقلاب اسلامی موفق شد که تقریباً نگاه واقفانی که املاک خود را وقف کرده و همچنین خیرانی که درصدد وقف املاک خود بودند را، معطوف به نیازهای روز جامعه کند.
وی افزود: با توجه به این تلاشها، وقفهای بزرگی در موضوعاتی مانند علم و پژوهش و آموزش و فناوری به ثبت رسیده است و برخی از موقوفاتی نیز که از قبل وجود داشت؛ با نیازهای روز جامعه در حوزه سلامت هماهنگ شد.
رضایی گفت: یکی از دستاوردهای بزرگ اوقاف فارس در چند سال اخیر، رساندن این پیام به جامعه هدف خود شامل خیران و کسانی که به هر دلیل استعداد واقف شدن رادارند است که میتوانند وقفهای جدیدی متفاوتتر از گذشته و همخوان با نیازهای روز جامعه داشته باشند که دستاورد کمی نیست.